BBQ & Terras

BBQ 

In onze sfeervolle binnentuin kunt u met een groep genieten van een heerlijke BBQ. 
Wij doen alle voorbereidingen, waarna u kunt genieten van een zelf gebraden stukje vlees! Wilt u liever uw vlees laten bereiden door één van onze koks? Dan kan natuurlijk ook voor een meerprijs van € 7,50 per persoon.

U kunt een BBQ arrangement boeken vanaf 10 personen en heeft keuze uit twee BBQ menu’s. Zie hieronder!

Informeer naar de mogelijkheden via info@devierbroers.nl, telefoonnummer 033 – 463 23 29 of loop eens langs!

BBQ MENU


In onze sfeervolle binnentuin kunt u met een groep genieten van een heerlijke BBQ. Wij doen alle voorbereidingen, waarna u kunt genieten van een zelf gebraden stukje vlees! Wilt u liever uw vlees laten bereiden door één van onze koks? Dat kan natuurlijk ook voor een meerprijs van €7,50 per persoon. 

U kunt een BBQ arrangement boeken vanaf 10 personen en heeft y keuze uit twee BBQ menu’s 


BBQ menu 29.5

Kipsaté, sparerib, runder steak, black angus en zalm filet. Onbeperkt aardappelsalade, rauwkostsalade en fruitsalade. Satésaus, knoflooksaus, kerriesaus en kruidenboter. Friet en Turks brood. 


BBQ Deluxe 35.5

Dagsoep
Kip drumstick, spareribs, entrecote, black angus burger en reuze garnalen. Aardappelsalade, rauwkostsalade en fruitsalade. Satésaus, knoflooksaus, kerriesaus en kruidenboter. Friet, gepofte aardappel en Turks brood. 

U kunt ook de BBQ afsluiten met een grand dessert á €9.00 per persoon of een dame blanche á €7.25 per persoon

Dit arrangement is uit te breiden met verschillende drank arrangementen:
3 drankjes voor € 9,00
4 drankjes voor € 12,00
5 drankjes voor € 15,00


Terras

We hebben een prachtig groot terras aan de voet van Onze Lieve Vrouwetoren. De Onze Lieve vrouwetoren heeft een hoogte van ruim 98 meter en is op de twee na hoogste laatmiddeleeuwse toren van Nederland! Het is een paar en vooral een levendig plein. Zo is er iedere vrijdagochtend de bloemenmarkt, om de zaterdag een snuffelmarkt, wordt er regelmatig getrouwd in de Onze Lieve Vrouwetoren en zijn er regelmatig evenementen! Denk aan Jazz festival, Musica Mundo, Spoffin en het evenement van het jaar: Dias Latinos.

RESERVEREN