KERST MENU

Van 24 tot en met 26 december reserveren wij voor u een prachtig kerst menu samengesteld door onze chef. 

Wij houden uiteraard rekening met individuele wensen, diëten en intoleranties. Geeft u dit door bij uw reservering.


Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij een aangepast kerstmenu tussen 15 december en 15 januari. Voor vragen of interesse staan wij u graag te woord. 

Voorgerechten

Carpacciorol “Broers” 17.5

Rundvlees, truffelmayonaise, pijnboompitjes, verse truffel geschaafd en Parmezaanse kaas


Vleesproeverij “Broers” 19.5

Carpaccio, tartaar, gerookte runder ribeye, Black Angus bitterbal en diverse garnituren


Visproeverij “Broers” 19.5

Tonijn, zalm, gamba`s, garnalen bitterbal en diverse garnituren


Portobello 17.5

Gevuld met geitenkaas, basilicumolie en knapperige rucola


Tonijn tataki 17.5

Met gember, gemarineerde komkommer, granaatappel en sesamolie


Wild charcuterie 17.5

Ree paté, hertenham en wild zwijn salamino


Knolselderij crème soep 9.00

Met verse truffel


Verse pompoen/tomatensoep 9.00

Met Hollandse garnalen

Hoofdgerechten


Hertenbiefstuk 32.5

Met portjus en wildgarnituren

Zeebaarsfilet 29.5

Met kreeftenschuim en zeekraal

Zalmfilet 34.5

Met wilde spinazie en pernod beurre blanc

Runderbavette 34.5

Met cantharellensaus

Spies van ossenhaas 34.5

Met roze pepersaus

Iberico rack 32.5

Met noedels, soja, sesam en chili 

Dry age runder rib eye 39.5

250 gr met Carolus whisky jus

Eekhoorntjesbrood risotto 20.5

Met verse truffel en Parmezaanse kaas


Lasagne van paddestoelen 20.5

Groene kruiden, ui, knoflook en kaas

Big Brother 22.5

Met 200 gr rundvlees burger, sla, tomaat, ui, spek, kaas en truffelmayonaise op een brioche bol


Vega Brother 20.5

Met sla, tomaat, uien, kaas en knoflookdip

Nagerechten

Luxe koffie “De vier Broers” 10

Kerstdessert van chocolade 15

Taartje van appel crumble, kaneel en bosvruchtenijs 15

Kaasplateau ”De vier Broers” 15


Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten!

RESERVEREN