MENU 1 – 28.5 p.p.


VOOR

Charcuterie

Coppa di Parma, Bresaola, chorizo, Spinata Romana en sucuk, geserveerd met ui, augurk, Parmezaanse kaas en balsamicosiroop

HOOFD

Kogelbiefstuk

met peperjus

Zalmfilet uit de oven

met basilicummayonaise

Risotto

met truffel en paddenstoelen

NA

Petit grand dessert

diverse zoetigheden met vanille ijs

MENU 2 – 32.5 p.p.


VOOR

Charcuterie De Vier Broers 

Coppa di Parma, Bresaola, chorizo, Spinata Romana, sucuk, gerookte zalmfilet, Noorse garnalen en pepermakreel, geserveerd met ui, augurk, Parmezaanse kaas en balsamicosiroop


HOOFD

Kogelbiefstuk

met paddenstoelen en truffeljus

Kabeljauwfilet

geserveerd met mosterdsaus

Groente lasagne

met fetakaas en tomaat


NA

Grand dessert

diverse zoetigheden met vanille ijs

MENU 3 – 37.5 p.p.


VOOR

Carpaccio

met basilicummayonaise 

Zalmtartaar

huisgemaakte zalmtartaar met bieslookcrème en gemarineerde gemsla

Caprese

salade met tomaat, basilicum en mozzarella


TUSSEN

Soepje geserveerd als cappuccino

HOOFD


Plateau op tafel

met ossenhaas, secreto Iberico, Oosterse kip, zalmfilet en kabeljauw

Risotto van paddenstoelen

met truffel

Geserveerd met bijpassende sauzen en garnituren

NA

Chocoladetaartje

met warme kersen en vanille ijs

Kaasplateau

met noten en vijgenjam

RESERVEREN