MENU 1 – 25.5 p.p.


VOOR

Charcuterie

Coppa di Parma, Breseola, chorizo, spinata romana en sucuk. 

Salade gerookte zalm

Met dille mayonaise en truffelchips

Geitenkaas

Gekarameliseerde geitenkaas met rode biet en walnoot

HOOFD

Kogelbiefstuk

Met peperjus

Zalmfilet uit de oven

Met basilicummayonaise

Risotto

Met truffel en paddenstoelen

NA

Petit grand dessert

Diverse zoetigheden met vanille ijs

MENU 2 – 28.5 p.p.


VOOR

Carpaccio 

Met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Zalmtartaar

Met roomkaas en bieslook

Tartaar van rode biet

Met balsamicosiroop


HOOFD

Kogelbiefstuk

Met paddenstoelen en truffeljus

Kabeljauwfilet

Geserveerd met mosterdsaus

Lasagne

Met fetakaas en tomaat


NA

Appelcrumble

Met vanille ijs

MENU 3 – 35.5 p.p.


VOOR

 

 

Proeverij

Rundercarpaccio, tartaar en bresaola

Huisgemarineerde zalmfilet

Met aardappelcrunch en limoenschuim

Salade

Met peer, blauwschimmelkaas, honing en noten


HOOFD

Diamanthaas

Met stroganoffsaus

Risotto

Met truffel en paddenstoelen

Zalmfilet

Met sojasaus

Kabeljauwfilet

Met mosterdsaus 

Lasagne

Met fetakaas en tomaat

NA

Chocoladetaartje

Met warme kersen en vanille ijs

Kaasplateau

Met noten en vijgenjam

RESERVEREN